Rambo stopped working

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Thomas C. Damato 5 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #83848

    Thomas C. Damato
    Participant

    Hi Ryan,

    I finally finished installing the Rambo board. It worked. While going through the menu system a few times and after about 1 hour, the Rambo stopped working. All I get is a blank screen. No information. The screen is on, but no menu. I am disappointed that the board would stop working during normal use. I did not even get to print anything yet. I checked all three fuses. I get 12 volts at all three fuses. Cables have continuity. What do I do now?

    Thanks
    Thomas Damato

    #83850

    Ryan
    Keymaster

    Does it work with repetier? You assume the control board but I assume the lcd, swap the LCD cables. Where did you get it? What else is plugged in? Pictures?

     

    #83851

    Ryan
    Keymaster

    Your reply went to email.

    Unplug the LCD, use the power cable and the USB and try repetier. If that is not working you can check to see if arduino recognizes it. These boards are crazy resilient nothing should be wrong it it worked for a while.

    Worst case, reflash it.

    Also Take the fuse out and check continuity.

    #86376

    Thomas C. Damato
    Participant

    Hi Ryan,

    Yes you were right. It turned out to be the Full graphic smart controller and not the Rambo board. Thank you very much for pointing me to the graphic card.

    Tom

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.